+32(0)3304 9554 info@jadiflow.be

Bardiani Valvole S.p.A.

Bardiani Valvole S.p.A

Bardiani Valvole S.p.A is in 1981 opgericht in Fornovo Taro, een kleine stad in Noord Italië, en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteit hygiënische afsluiters voor de voedingsmiddelen en farmaceutische branche.

Om aan de behoeften in deze sectoren te voldoen heeft Bardiani een brede range aan hygiënische afsluiters ontwikkeld. Dit assortiment bestaat uit o.a. vlinder-, kogel-, stop/wissel-, mixproof-, regel-, overdruk- en hogedruk afsluiters. Het hoge niveau van specialisatie stelt Bardiani in staat om verschillende soorten afsluiters te produceren die voldoen aan de individuele behoeften van elke klant. De hoogwaardige kwaliteit Bardiani afsluiters kunnen worden verkregen met belangrijke certificeringen zoals EHEDG, 3A, ATEX, CRN en PMO. Tevens biedt Bardiani een after sales programma aan (Bardiani Care) voor goede technische ondersteuning en snelle levering van wisselstukken.

Met 104 medewerkers is Bardiani één van de grootste leveranciers van afsluiters wereldwijd. Bardiani is een zeer betrouwbare leverancier voor Jadiflow in kleine en grote projecten.

Bardiani website

CSF groep monteur
CSF groep monteur
certificaten partners
CSF Inox Group

CSF Inox Group

Bardiani is onderdeel van de CSF Inox Group. Deze Italiaanse groep bestaat uit de volgende bedrijven.

  • Bardiani Valvole S.p.A. – hygiënische afsluiters
  • CSF Inox S.p.A – hygiënische pompen
  • Omac S.r.l. – Hygiënische lobbenpompen
  • MBS S.r.l. – Hygiënische (geschraapte) buizenwarmtewisselaars

Met gebundelde krachten levert de CSF Inox Group een volledig pakket aan procescomponenten voor de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische branche wereldwijd. De groep telt op dit moment meer dan 300 medewerkers met een omzet van meer dan € 60 miljoen per jaar. De bedrijven van de CSF Inox Group zijn modern, betrouwbaar, innovatief en toonaangevend.