+32(0)3304 9554 info@jadiflow.be

CSF Inox S.p.A.

CSF Inox S.p.A.

CSF Inox S.p.A. is in 1970 opgericht in Montecchio Emilia, een kleine stad in Noord Italië, en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteit hygiënische pompen voor de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische branche.

Om aan de behoeften in deze sectoren te voldoen heeft CSF een brede range aan hygiënische pompen ontwikkeld. Dit assortiment bestaat uit centrifugaal-, zelfaanzuigende-, worm-, dubbele schroef-, sinus- en zuigerpompen. CSF heeft zich als doel gesteld om hygiënische zeer betrouwbare pompen te ontwikkelen om uitstekende prestaties te kunnen garanderen.

Betrouwbare levertijden en het bieden van uitstekende after sales service maken CSF tot een ideale partner/leverancier van het pompengamma voor Jadiflow BV.

CSF Inox website

CSF groep monteur
certificaten partners
CSF Inox Group

CSF Inox Group

CSF is onderdeel van de CSF Inox Group. Deze Italiaanse groep bestaat uit de volgende bedrijven.

  • Bardiani Valvole S.p.A. - hygiënische afsluiters
  • CSF Inox S.p.A - hygiënische pompen
  • Omac S.r.l. - Hygiënische lobbenpompen
  • MBS S.r.l. - Hygiënische (geschraapte) buizenwarmtewisselaars

Met gebundelde krachten levert de CSF Inox Group een volledig pakket aan procescomponenten voor de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische branche wereldwijd. De groep telt op dit moment meer dan 300 medewerkers met een omzet van meer dan € 60 miljoen per jaar. De bedrijven van de CSF Inox Group zijn modern, betrouwbaar, innovatief en toonaangevend.