+32(0)3304 9554 info@jadiflow.be

Geschiedenis Jadiflow

Geschiedenis Jadiflow

Geschiedenis Jadiflow

Richard van Rossem en Dirk Niekerk

– We sign for your Success –

Tijdlijn

2003

CSF GROEP

Oprichting Flowcomm Benelux BV

Flowcomm Benelux BV wordt opgericht door zaakvoerder dhr. Richard van Rossem. Hetzelfde jaar wordt dhr. Dirk Niekerk mede-eigenaar. Flowcomm is de eerste verdeler in Nederland die het volledig productgamma van de CSF Group Italy mag voeren. Dit gamma bestaat uit CSF pompen, Bardiani afsluiters en de Omac lobbenpompen

2006

Toevoeging warmtewisselaarsdivisie

Toevoeging warmtewisselaarsdivisie

De warmtewisselaarsdivisie wordt toegevoegd aan het Flowcomm productgamma. MBS (producent van buizenwarmtewisselaars) wordt onderdeel van de CSF Group Italy en hierdoor staan de buizenwarmtewisselaars voortaan op het productgamma van Flowcomm.

2007

Oprichting dochteronderneming WCR Benelux B.V.

Oprichting dochteronderneming WCR Benelux B.V.

Naast de buizenwarmtewisselaars gaat Flowcomm ook platenwarmtewisselaars verkopen. Om service te kunnen bieden op platenwarmtewisselaars wordt WCR Benelux BV opgericht WCR verkoopt platen en pakkingen voor nagenoeg elk merk platenwarmtewisselaars en verzorgt (24 uur) service op locatie.

2012

Oprichting dochteronderneming Flowmade

Flowmade verkoopt een breed assortiment wisselstukken voor diverse merken en afsluiters. Naast de service op platenwarmtewisselaars bleek er ook veel behoefte bij de Flowcomm klanten te zijn aan een totaalpakket van service op alle merken pompen en afsluiters in hun fabriek.

2016

Oprichting Flowcomm België BV

Oprichting Flowcomm België BV

Naast het Nederlandse verdelerschap van de CSF Group Italy heeft Flowcomm deze ook voor België gekregen. Flowcomm België met verkoopzetel in Antwerpen kan zo de verkoop en service voor de Belgische relaties nog beter behartigen.

2016

logo en naamswijziging Flowcomm Benelux BV

logo en naamswijziging Flowcomm Benelux BV

Flowcomm Benelux BV gaat voortaan door als Flowcomm Nederland BV. Tevens wordt er een sterk en krachtig nieuw Flowcomm logo gepresenteerd.

2019

Flowcomm België BV gaat als zelfstandig onderneming verder

Flowcomm België BV gaat als zelfstandig onderneming verder

Flowcomm België BV splitst zich af van Flowcomm Nederland BV en gaat door in België met de verkoop van het produktgamma van de CSF Group Italy, met als zaakvoerder dhr. Dirk Niekerk.

2019

Oprichting Remaflow BV

Oprichting Remaflow BV

Remaflow BV wordt opgericht en voert een productpakket ter aanvulling op het Flowcomm België produktgamma. Remaflow levert een aanvullend productpakket aan procescomponenten/appendages en ondersteunt met wisselstukken en service op pompen en afsluiters.

2020

Jadiflow.be logo

Logo en naamswijziging Flowcomm België BV

Per 1 september 2020 gaat Flowcomm België BV door onder de naam Jadiflow. Tevens wordt er een nieuw fris bedrijfslogo gepresenteerd. Samen met de nieuwe krachtige bedrijfsslogan “We sign for your Success” hebben wij als missie onze Belgische relaties de beste kwaliteit procescomponenten te leveren met daarbij de beste service.