+32(0)3304 9554 info@jadiflow.be

Omac S.r.l.

Omac S.r.l.

Omac S.r.l. is begin 1960 opgericht in Rubiera (RE) Italië als een klein ambachtelijk bedrijf dat zich toelegde op de constructie van machines en systemen voor de lokale keramiek- en voedingsindustrieën. Omac heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteit hygiënische lobbenpompen voor de voedingsmiddelen, farmaceutische, cosmetische en chemische branche.

Om aan de behoeften in deze sectoren te voldoen heeft Omac vijf series hygiënische lobbenpompen ontwikkeld die voldoen aan de strengste internationale gezondheidsvoorschriften en hygiënenormen. Het Omac-team van experts kan totale technische en commerciële ondersteuning bieden bij het selecteren voor de juiste lobbenpomp voor elke specifieke applicatie. Met hun jarenlange ervaring en professionaliteit garanderen zij een hoog kwaliteitsniveau van de Omac lobbenpompen.

Betrouwbare levertijden en het bieden van uitstekende after sales service maken Omac tot een ideale partner/leverancier van het lobbenpompengamma voor Jadiflow BV.

Omac S.r.l. website

omac fabriek
certificaten partners
CSF Inox Group

CSF Inox Group

Omac is onderdeel van de CSF Inox Group. Deze Italiaanse groep bestaat uit de volgende bedrijven.

  • Bardiani Valvole S.p.A. – hygiënische afsluiters
  • CSF Inox S.p.A – hygiënische pompen
  • Omac S.r.l. – Hygiënische lobbenpompen
  • MBS S.r.l. – Hygiënische (geschraapte) buizenwarmtewisselaars

Met gebundelde krachten levert de CSF Inox Group een volledig pakket aan procescomponenten voor de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische branche wereldwijd. De groep telt op dit moment meer dan 300 medewerkers met een omzet van meer dan € 60 miljoen per jaar. De bedrijven van de CSF Inox Group zijn modern, betrouwbaar, innovatief en toonaangevend.

Productgamma OMAC S.r.l.