+32(0)3304 9554 info@jadiflow.be

MBS S.r.l.

MBS S.r.l.

MBS S.r.l. is in 1995 opgericht in Parma Italië, en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kwaliteit hygiënische en industriële (geschraapte) buizenwarmtewisselaars voor de voedingsmiddelen, farmaceutische, industriële en chemische branche.

In samenwerking met de technische afdeling van de universiteit van Parma heeft MBS een productgamma ontwikkeld waarmee de meest geschikte en efficiënte warmtewisselaars kunnen worden geselecteerd voor elke toepassing. Met een nieuwe hypermoderne productiefabriek in Treviso Italië kunnen kwaliteit en snelle levertijden gewaarborgd worden.

Het MBS-team van experts kan totale technische en commerciële ondersteuning bieden bij de warmtebehandeling van voedingsmiddelen, chemicaliën en farmaceutica. Met hun jarenlange ervaring en professionaliteit in deze specifieke sectoren garanderen zij een hoog kwaliteitsniveau van de MBS buizenwarmtewisselaars.

Betrouwbare levertijden en het bieden van uitstekende after sales service maken MBS tot een ideale partner/leverancier van (geschraapte) buizenwarmtewisselaars voor Jadiflow BV.

MBS Europe website

CSF groep monteur
certificaten partners
CSF Inox Group

CSF Inox Group

MBS is onderdeel van de CSF Inox Group. Deze Italiaanse groep bestaat uit de volgende bedrijven.

  • Bardiani Valvole S.p.A. – hygiënische afsluiters
  • CSF Inox S.p.A – hygiënische pompen
  • Omac S.r.l. – Hygiënische lobbenpompen
  • MBS S.r.l. – Hygiënische (geschraapte) buizenwarmtewisselaars

Met gebundelde krachten levert de CSF Inox Group een volledig pakket aan procescomponenten voor de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische branche wereldwijd. De groep telt op dit moment meer dan 300 medewerkers met een omzet van meer dan € 60 miljoen per jaar. De bedrijven van de CSF Inox Group zijn modern, betrouwbaar, innovatief en toonaangevend.