+32(0)3304 9554 info@jadiflow.be

In de missie van Jadiflow vond Kevin van Praet de perfecte kans om zijn expertise in te zetten en verder uit te bouwen. Tijd voor een kennismaking met deze aimabele kerel met een echte winnaarsmentaliteit.

Wat doe je voor werk voor Jadiflow?

“Ik werk hier sinds 1 juni 2022 als technisch verkoper. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het hele traject van prospectie tot klantenbezoek en van offerte tot factuur. Noem het gerust sales- onderbouwend of vertegenwoordiger. Als het nodig is verleen ik ook technische bijstand: ik kan klanten gericht helpen met eventuele problemen. Soms telefonisch, soms door ernaartoe te gaan om deze zelf op te lossen.”

Wat is je voorgeschiedenis?

“Na mijn opleiding in de techniek kwam ik via een kleine omweg in de compressorwereld te werken voor Atlas Copco. Daar maakte ik offertes, facturen en stond ik klanten bij op het gebied van techniek. Ik beantwoordde er al hun vragen omtrent procestoepassingen, producten en de
administratieve afhandeling.”

Hoe kwam je bij Jadiflow terecht?

“Via een recruiter. Eenmaal aan tafel vertelde directeur Dirk Niekerk mij in een zeer aangenaam gesprek over de belofte van Jadiflow: ‘we sign for your success’. Met onze producten en onze kennis ondersteunen wij onze relaties en maken we hen succesvol in het werk dat zij uitvoeren voor hogerhand. Door zaken te doen met ons kunnen klanten zich zorgeloos en met maximale focus richten op het maken van een mooi eindproduct. Hier kan ik volledig achter staan. Zelf wilde ik graag extra stappen zetten om expert te worden in mijn vak. We kwamen er snel uit.”

Is je iets opgevallen toen je hier kwam werken?

“Jadiflow is een snelgroeiende organisatie met een groot potentieel in de Belgische markt. Het is hier aangenaam werken: we streven naar de opbouw van een relatie met de klant. We moeten hen goed kennen om de juiste oplossing aan te kunnen bieden, en daar moeten we een vertrouwensband voor opbouwen. Verder is het een hele persoonlijke organisatie waar iedereen kort bij staat en bij het proces wordt betrokken. Alles gaat in goed overleg, waarna je snel kunt schakelen. Wanneer je het goed doet leidt dat tot waardering. En dat is fijn: je bent hier geen nummer, maar een entrepreneur met collega’s.”

Waar houd je je privé mee bezig?

“Ik ben getrouwd en wij hebben twee kleine kindjes. We wonen in Willebroek, in het midden tussen Antwerpen en Brussel. Na een sportieve carrière als voetballer ben ik vooral een gezinsman geworden. De geboorte van mijn twee zoontjes en een zware blessure aan mijn knie lagen daaraan ten grondslag. In de jeugd speelde ik bij een eerste- en tweedeklasser, nu is het de beurt aan de volgende generatie. Lewis en Mason zijn nu nog heel jong, maar hopelijk groeien zij in de toekomst uit tot de nieuwe broeders Hazard. Dat zou leuk zijn!”

Welke positie had je op het voetbalveld?

“Ik stond op zeven of op negen, dus ik speelde als spits of als rechtsbuiten.”

Blijkt die voorliefde voor de aanval ook in jouw werk?

Ja, ik kan dat moeilijk loslaten. Ik ben een pietje precies met een winnaarsmentaliteit. Dat houdt ook in dat ik wel een slechte verliezer ben. Daarom zal ik niet rusten voor een goed resultaat vóór en bij mijn klant wordt bewerkstelligd. In het verleden heb ik de nodige technische expertise opgebouwd om klanten volledig te kunnen ondersteunen. Dat is de meerwaarde die ik bij Jadiflow kan brengen.”

Wat is jouw persoonlijke belofte aan klanten?

“Dat ik altijd voor hen klaar sta. Klanten kunnen mij 24/7 benaderen en ik zal altijd proberen te helpen. Zij komen voor mij op de eerste plaats. Verder kunnen klanten van mij verwachten dat ik mijn beloftes nakom. Vertrouwen is alles en op mij kun je bouwen. Zij hoeven alleen een eerste stap te zetten en dan zijn we samen vertrokken.”